ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС

Ти си сопственик на бизнис кој сака да ги поместува границите! Им помогнавме на многу соработници како тебе да ги остварат своите цели!

РЕШЕНИЈА КРЕИРАНИ ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС

Дознај како нашите промотивни алатки можат да ти помогнат за раст на твојата компанија!

Брзи и загарантирани резултати

Придобивање нови купувачи, масовна онлајн промоција на брендот и зголемување на продажбите за краток временски период.

Градење свесност за брендот

Еден задоволен Grouper корисник загарантирано ќе те препорача на минимум 10 свои пријатели!

Персонализирана онлајн маркетинг кампања

Специјално креирана кампања пред повеќе од 300.000 потенцијални клиенти со одбрани алатки според целите и потребите на твојот бизнис

Media buy

Ефикасна промоција на брендот пред посакуваниот таргет

Следење на маркетинг трендови

Зголемено онлајн присуство на твојот бизнис преку следење на најновите трендови во интернет маркетингот

Соработка со искусен тим

Поддршка за успех од тим од специјалисти за онлајн маркетинг кој ќе ти помогне да го дефинираш вистинскиот таргет и тајминг за твојата промоција

200.000+

КОРИСНИЦИ

900.000+

ПРОДАДЕНИ КУПОНИ

100.000+

ИНСТАЛАЦИИ НА МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА

НАЈДОБАР САЈТ

ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2018

40.000+

ДНЕВНИ ПОСЕТИ

3000+

ЗАДОВОЛНИ СОРАБОТНИЦИ

ЗОШТО GROUPER НАМЕСТО ФЛАЕРИ, РАДИО И ТВ