Овозможи услуга во полн квалитет!

Имаш една шанса да оставиш добар впечаток, искористи ја! Задоволните клиенти ќе го споделат искуството со пријателите и повторно ќе се вратат!

Следи ги резултатите од твојата промоција

Со Grouper системот за соработници, следи ги во секој момент резултатите од промоцијата, колку нови клиенти сме ви донеле и колку купони се продадени и колкав е бројот на нови потенцијални корисници.

Добиј поддршка за успех

Нашиот тим од специјалисти за продажба и маркетинг знаат како да ти помогнат во креирање на најдобрата зделка за вашите потреби и секогаш се тука да одговорат на сите прашања и да помогнат во растот на твојот бизнис.

ПОЧНИ ВЕДНАШ СО ОНЛАЈН ОЗНАЧУВАЊЕ НА КУПОНИТЕ ОД КОРИСНИЦИТЕ

Мобилната апликација за корисниците овозможува инстантно купување на зделките додека се во движење и се достапни за користење веднаш! Затоа те информираме дека НЕ е задолжителното приложување печатени купони! Сето ова ќе придонесе за уште поголема видливост на твојот бизнис, а корисниците ќе ве перцепираат како компанија која е во тек со трендовите и новите технологии.

Корисниците ќе може да го покажат купениот купон од нивниот паметен уред, кој веднаш може да биде проверен и означен во Grouper онлајн системот, со САМО ЕДЕН КЛИК.

Зошто е важно означувањето на купони?

  • Се избегнува можност за дупла употреба на купон
  • Во секој момент ќе знаееш колку од купоните се употребени/искористени (со логирање на профилот на твојата компанија)
  • За константен увид за тоа каков е текот на продажбата, наспроти користењето на дневна базa

Како да означиш купон од компјутер?

  1. Оди на http://grouper.mk/check
  2. Внеси ги кодовите од купонот во двете полиња (Купон Код и Пин Код)
  3. Ако е валиден купонот,маркирај го како искористен и услужи го клиентот!

Како да означиш купон од мобилен телефон?

  1. Најпрво инсталирај мобилна апликација која дозволува бар код скенирање. QR Reader за iOS или Bar Code Scanner за Android
  2. Отвори  ја апликацијата и скенирај го кодот од купонот.
  3. Ако е валиден купонот, маркирај го како искористен и услужи го клиентот!