10 основни вештини што секој продажен агент треба да ги поседува во 2019 година

10 основни вештини што секој продажен агент треба да ги поседува во 2019 година

“Што можам да направам за да напредувам?” “Како можам да се разликувам од конкуренцијата?” “Што купувачите навистина бараат во продавачот?” Дали си ги поставувате овие прашања секој ден? Продажните агенти знаат дека купувачот е во...
5 начини да ја зголемите креативноста во вашиот бизнис

5 начини да ја зголемите креативноста во вашиот бизнис

Во ерата на информации, прв или лидер не значи да се биде поголем, побогат или да работи понапорно од конкуренцијата. Наспроти, титулата за деловен успех денес оди кај претприемачот кој може да излезе со најкреативни решенија за проблемиte кои не окупираат. На пример,...
Grouper – лидер на пазарот на е-трговија во Македонија

Grouper – лидер на пазарот на е-трговија во Македонија

1. Датум кога официјално започнавте со работа: 22 Јануари 2011 година. 2. Од кого е основана компанијата? Grouper е основан од три ко-сопственици: Нина Ангеловска, Мартин Китановски и Александар Симоновски. 3. Првиот производ или услуга која ја понудивте и успешно...
Благодарност од тимот на најнаградуваниот и најдобриот сајт за е-трговија

Благодарност од тимот на најнаградуваниот и најдобриот сајт за е-трговија

Во саботата (24.12) традиционално се одржа манифестацијата Сајт на годината, оваа година 7ма по ред, каде се доделуваат награди на најдобрите сајтови во различни категории за годината која изминала. Со гордост сакаме да споделиме со вас дека Grouper.mk e официјално...