ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА GROUPER БЛОГОТ ЗА СОРАБОТНИЦИ

Grouper – лидер на пазарот на е-трговија во Македонија

Grouper – лидер на пазарот на е-трговија во Македонија

1. Датум кога официјално започнавте со работа: 22 Јануари 2011 година. 2. Од кого е основана компанијата? Grouper е основан од три ко-сопственици: Нина Ангеловска, Мартин Китановски и Александар Симоновски. 3. Првиот производ или услуга која ја понудивте и успешно...

read more
Зошто e-трговијата во Македонија е на ниско ниво, иако има услови за нејзин развој?

Зошто e-трговијата во Македонија е на ниско ниво, иако има услови за нејзин развој?

Електронската трговија и поврзаните активности преку интернет можат да бидат мотор на подобрување на економската состојба во земјата, но придонесува и за поголема интеграција на земјата во глобалните трендови. Информатичко-комуникациската технологија (ИКТ) направи...

read more
Е-трговијата со раст од 36% во 2016 година [Инфографик by Grouper]

Е-трговијата со раст од 36% во 2016 година [Инфографик by Grouper]

Eлектронската трговија придонесува за зголемување на продуктивноста, намалување на неефикасноста и претставува двигател на економскиот раст во една земја. Македонија заостануваше на ова поле поради бројни фактори како што се: долгогодишна ниска интернет пенетрација;...

read more
Благодарност од тимот на најнаградуваниот и најдобриот сајт за е-трговија

Благодарност од тимот на најнаградуваниот и најдобриот сајт за е-трговија

Во саботата (24.12) традиционално се одржа манифестацијата Сајт на годината, оваа година 7ма по ред, каде се доделуваат награди на најдобрите сајтови во различни категории за годината која изминала. Со гордост сакаме да споделиме со вас дека Grouper.mk e официјално...

read more

ОСТАВЕТЕ Е-МАИЛ ЗА НОВИ ИНФОРМАЦИИ

ЗГОЛЕМИ ГО ТВОЈОТ БИЗНИС СО GROUPER

КАКО GROUPER.MK МОЖЕ ДА ПРИДОНЕСЕ ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС?

Подготвени да го зголемите вашиот бизнис со Grouper? Контактирајте со нашиот искусен Grouper агент!

ТЕЛЕФОН

02 32 99 444 / 02 32 32 145

EMAIL АДРЕСА

sorabotka@grouper.mk

АДРЕСА

ул. Лермонтова 3/6, 1000 Скопје

}

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Петок 09:00-17:00

© 2017 Grouper, ВЕБСПОТ ДОО. Сите права задржани.