ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА GROUPER БЛОГОТ ЗА СОРАБОТНИЦИ

Зошто социјалните медиуми се важен дел од вашиот бизнис маркетинг

Зошто социјалните медиуми се важен дел од вашиот бизнис маркетинг

Да започнеме со еден едноставен факт: на вашиот бизнис му е потребно присуство на социјалните медиуми. Не е важно дали водите мала локална продавница или голема национална компанија. Социјалните медиуми се суштински дел од вашата бизнис стратегија за маркетинг....

read more
10 бои кои ја зголемуваат продажбата и зошто

10 бои кои ја зголемуваат продажбата и зошто

Маркетарите и графичките дизајнери долго време знаат дека бојата игра главна улога во успехот на секоја маркетинг кампања. Специфичните бои имаат тенденција да предизвикаат одредени емоции кај клиентите, со што се создава релевантност на брендот и мотивација за...

read more
10 основни вештини што секој продажен агент треба да ги поседува во 2019 година

10 основни вештини што секој продажен агент треба да ги поседува во 2019 година

"Што можам да направам за да напредувам?" "Како можам да се разликувам од конкуренцијата?" "Што купувачите навистина бараат во продавачот?" Дали си ги поставувате овие прашања секој ден? Продажните агенти знаат дека купувачот е во центарот на вниманието и со тоа...

read more
6 причини зошто корисничка поддршка е новиот маркетинг

6 причини зошто корисничка поддршка е новиот маркетинг

Во природата на секоја компанија е да се чувствувате неволни за инвестирање во корисничка поддршка. Понекогаш тоа може да изгледа како црната дупка во финансиските средства на компанијата, кои горат со брзината на светлината без поврат на истите. Затоа, многу компании...

read more
5 начини да ја зголемите креативноста во вашиот бизнис

5 начини да ја зголемите креативноста во вашиот бизнис

Во ерата на информации, прв или лидер не значи да се биде поголем, побогат или да работи понапорно од конкуренцијата. Наспроти, титулата за деловен успех денес оди кај претприемачот кој може да излезе со најкреативни решенија за проблемиte кои не окупираат. На пример,...

read more

ОСТАВЕТЕ Е-МАИЛ ЗА НОВИ ИНФОРМАЦИИ

ЗГОЛЕМИ ГО ТВОЈОТ БИЗНИС СО GROUPER

КАКО GROUPER.MK МОЖЕ ДА ПРИДОНЕСЕ ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС?

Подготвени да го зголемите вашиот бизнис со Grouper? Контактирајте со нашиот искусен Grouper агент!

ТЕЛЕФОН

02 32 99 444 / 02 32 32 145

EMAIL АДРЕСА

sorabotka@grouper.mk

АДРЕСА

ул. Лермонтова 3/6, 1000 Скопје

}

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Петок 09:00-17:00

© 2017 Grouper, ВЕБСПОТ ДОО. Сите права задржани.