40.000+ дневни посети

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

Над 200.000 корисници

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

Најдобар сајт на годината за 2018г.

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

900.000+ продадени купони

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

3.000+ задоволни соработници

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

FORBES 30 under 30

Придружи се на нашето големо Grouper семејство

Повеќе од 3000 брендови од цела Македонија го користат GROUPER за трансформација на нивните резултати

ЕМ ПРОМОЦИЈА, ЕМ ЗАРАБОТКА

Над 70% од корисниците трошат дополнителни средства при искористување на купоните и ќе се  вратат повторно ако им се допаднете

НОВИ КВАЛИТЕТНИ КЛИЕНТИ

Загарантирани нови клиенти! Такви какви што сакаш! Клиентите се платежно способни, компјутерски писмени, вработени, онлајн купувачи

ПОДДРШКА ЗА УСПЕХ

По искуство со над 13.000 објавени зделки, нашите агенти знаат како да ви помогнат да ја креирате најдобрата зделка за вашите потреби

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА РЕКЛАМА

Брзи и мерливи резултати и изложеност пред илјадници корисници! Секоја промоција е засебна и поинаква од другите, според вашите желби

ДАЛИ GROUPER Е ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС?

ДА!

Grouper е соодветна алатка за секоја дејност! Од веќе докажани брендови до ново отворени компании, мали семејни бизниси, хотели, производствени капацитети…

ШТО РЕКОА НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ?

  Групер самиот по себе ја повлекува својата клиентела односно редовни корисници и дефинитивно мора да признаам кога ќе се направи една паралела помеѓу тие модерни облици на комуникации, на маркетинг и на промоција, Групер избива на првото место. Покажа дека сме на правиот пат и дека таа соработка мора да ја продолжиме…Со помош на соработката ги исполнуваме капацитетите до последно место.

НИКОЛА ГОЛУБОВ

– Mенаџер

AURORA RESORT & SPA

 Во однос на сорабтониците и вработените во Групер немам никаква замерка, во однос на финансискиот дел – плаќањето немам никаква замерка, веднаш кога се завршува зделка се извршува плаќањето… Нормално целта е да се донесат гости кои што сме ги зацртале како таргет група, повторно да дојдат иако нема зделка на Групер и освен пакетот кои го купиле да земат и други наши услуги.

ВЛАТКО МИЛЕВ

– Сопственик

“Лира” и “МКЦ”

 Како резултат на соработката и взаемната доверба, заедно со Grouper работиме на постигнување на нашите цели, особено во делот на придобивање нови пациенти од помладата публика и поткревање на свеста за превентивни прегледи

ДР.МЕД.СЦИ. МАЈА МИЛОВАНЧЕВА ПОПОВСКА

Генерален менаџер

ПЗУ Промедика Медикал Центар

ДЕЛ ОД НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ